fbpx
+45 2629 3524 info@exactsearch.dk

Hoffmann Teknik søger BMS-projektleder til Glostrup

Har du en el-teknisk baggrund og er der en leder gemt i dig? Hoffmann tilbyder dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i service -og installationsafdelingen – de vækster og har et ambitiøst mål om at være Danmarks bedste.

Hoffmann A/S – åbenhed, tillid og inspiration

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling samtidig med at du også kommer i kontakt med mange kollegaer interne i Hoffmann.

 

En afdeling med fokus på Energi, BMS, CTS og IBI systemer 

Vi leverer åbne systemer til vores kunder, Så kan du li at arbejde med BMS, CTS, KNX, Modbus, Back-net mm, så er dette lige en stilling for dig, vi arbejder med vores kunder og projekter, så det bliver det bedste for kunden også når vi afleverer projekterne.

Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og gennemførelse af alle former for BMS-projekter hos vores kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, enten når vores større entreprise-projekter er gennemført, eller for at udføre selvstændige opgaver for større og mindre erhvervskunder.

Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.

 

Tænk fremad og skab gode relationer

Som en naturlig del af stillingen følger du op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også kunne tænke fremad og kunne udarbejde og kvalitetssikre udbudsmateriale og myndighedskrav samt indhente tilbud på materialer og ydelser.

Du er god til at udarbejde arbejds- og funktionsbeskriveler til teknikere og entreprenører, udarbejde tegninger samt programmere og er stærk i projektledelse og dimensionering af nye anlæg. Det er ligeledes naturligt for dig skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg samt at fastholde nuværende kunder.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet elektriker eller anden uddannelse som relaterer sig til BMS systemer
  • Et par års ledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder.
  • Du har kendskab til BMS systemer, CTS, KNX og andre bussystemer og gerne praktisk erfaring med montage af anlæg.
  • Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi og indkøb.


Som person

  • Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt.
  • Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og installatører.
  • Har du forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 2629 3524.

Send dit CV på gs@exactsearch.dk. Vi indkalder løbende til samtale.

Rekrutteringsansvarlig

Gazmend Salihi

E-mail: gs@exactsearch.dk

Telefonr.: +45 2629 3524

Ansøgningsfrist:

Løbende

EXACTsearch

+45 2629 3524

www.exactsearch.dk

info@exactsearch.dk

Amaliegade 6 2.tv, 1256 København K.

CVR: 37227137

Følg os

EXACTsearch - All rights reserved 2016 - Skøjtevej 27 E, 2770 Kastrup - CVR 37 2271 37

Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This