fbpx
+45 2629 3524 info@exactsearch.dk

Aktuelle jobs

Maskinkonstruktør søges til Sealing System A/S

Vil du være en del af projektafdelingen hos en af landets førende virksomheder inden for salg af end-of-line pakkeløsninger?Motiveres du af at arbejde med teknisk projektsalg og spændende industrikunder?Så er det dig, vi søger til jobbet som maskinkonstruktør til Sealing System A/S i Grindsted.

Sealing System er i kontinuerlig udvikling og vækst og søger nu en maskinkonstruktør til deres projektafdeling. Som maskinkonstruktør hos Sealing System varetager du en central position, hvor du har tæt samarbejde med salg, el-afdelingen, produktion og montage. Teamwork vægtes højt, og du har derfor kort vej til sparring med kompetente kollegaer.

Om jobbet
Som maskinkonstruktør er du med i alle projektforløbets faser. Projektering kan f.eks. starte med besøg hos kunden for blandt andet opmåling af de fysiske forhold. Derefter tegnes anlægget/maskinen i 3D, hvor alle detaljer kommer med, inden produktionsgrundlaget og montagelayout udformes.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • 3D modellering i Autodesk Inventor, 2D dokumentation og indkøbsspecifikationer.
 • Udvikling og konstruktion af nye og bestående produkter.
 • Udførelse af statiske beregninger hhv. transmissioner i mindre omfang.
 • Support til produktion, service, montage og leverandører.

Om dig
Den ideelle kandidat er udannet maskiningeniør eller maskintekniker / produktionsteknolog og har en god praktisk erfaring inden for maskinkonstruktion og dokumentation, gerne fra procesindustrien/automation.

Derudover forventer vi, at du:

 • Er erfaren bruger af Autodesk Inventor 3D og Microsoft Office-pakken.
 • Har kendskab til data management såsom AUTODESK VAULT
 • Behersker engelsk i skrift og tale.
 • Tør påtage dig ansvar og kan arbejde selvstændig
 • Er service- og kundeminded.
 • Er positiv og energisk og har en fleksibel indstilling.

Sealing System A/S tilbyder

 • Et job, hvor din erfaring og mening tæller.
 • Et job med udfordringer og frihed under ansvar.
 • En åben organisation med en uformel og humoristisk omgangstone.
 • Et grundigt introduktionsforløb, hvor du vil få kendskab til Sealing Systems løsninger.
 • Attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

Om Sealing System A/S
Sealing System A/S er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del. Virksomheden er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed, der har agenturer på robotter og mange andre maskiner inden for pakkelinjer, som typisk anvendes i food og non-food industrie

Rekrutteringsproces

Hvis du synes at stillingen passer til dine jobønsker, så tryk på knappen “Søg stillingen” her på siden. Vi behandler alle ansøgninger løbende og fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Gazmend Salihi på +45 2629 3524 hverdage mellem kl. 8.00 – 20.00.

EXACTsearch

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater med at tage det næste skridt i deres karriere. Vi tilbyder coaching og sparring på højt fagligt plan, samt interviewtider ml.8-20. EXACTsearch er et niche rekrutteringsbureau til byggebranchen og den maskintekniske industri. Med flere års erfaring indenfor teknik og rekruttering, er vi eksperter i at identificere specialister. Læs mere om EXACTsearch på www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.

Rekrutteringsansvarlig

Gazmend Salihi

E-mail: gs@exactsearch.dk 

telefonr.: 26293524

Ansøgningsfrist:

Løbende 

EXACTsearch

+45 2629 3524

www.exactsearch.dk

info@exactsearch.dk

Amaliegade 6 2.tv, 1256 København K.

CVR: 37227137

Følg os

EXACTsearch - All rights reserved 2016 - Skøjtevej 27 E, 2770 Kastrup - CVR 37 2271 37

Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This