fbpx
+45 2629 3524 info@exactsearch.dk

Aktuelle jobs

Konstruktionsingeniør til Rambøll – renovering 

Stå i spidsen for konstruktionsfaget på spændende renoveringsprojekter som konstruktionsingeniør.

Projektledelse og konstruktioner indenfor renovering

Hos Rambøll kan du lige så godt projektere et erhvervsbyggeri, som du kan arbejde på offentlige sports- og kulturbyggerier eller renovering af eksisterende bygninger med fokus på bæredygtighed.

Konstruktionsingeniør med erfaring indenfor renovering

Vi forstiller os at du allerede har +4 års erfaring med renoveringsprojekter i rollen som konstruktionsingeniør. Gerne med en bred projektportefølje. Du sætter en ære i at udvikle dig fagligt, værdsætter tværfagligt samarbejde og er i stand til at kommunikere effektivt med alle involverede fagområder i et projekteringsforløb. Du har evnen til at skære opgaven til i forhold til kundens ønsker, ligesom du arbejder omhyggeligt med detaljerne

 

Dine ansvarsområder hos Rambøll

Som konstruktionsingeniør og projektleder vil dit hovedfokus være på forundersøgelser, projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af forskellige renoveringsprojekter, hos både private og offentlige kunder. Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, og du vil som rådgiver have ansvaret for Rambølls relationer til kunden.

Du agerer sparringspartner for dine kolleger og sammen er i med til at hæve kvaliteten af ydelserne fra projekt til projekt. Du vil også være med til at opbygge og videreudvikle kunderelationer samt drive tilbud af varierende størrelse, så vi sikrer en stærk pipeline af projekter

 

Bliv en del af Renovering & Bygningsfysik afdeling for projektledelse og konstruktioner

Du bliver en del af et tværfagligt område mere end 80 ingeniører, bygningskonstruktører og projektledere, der har hjemme i Rambølls hovedkontor i Ørestaden samt kontor i Odense og Århus.

Vi har travlt med mange opgaver, og der er spændende projekter i pipelinen for 2023.

Vi ved, at vores kollegaer præsterer deres bedste, når de er trygge og har overskud. Du får derfor stor frihed til at tilrettelægge dine arbejdsopgaver og din arbejdsdag, så de matcher dine behov. Vi har eksempelvis både kollegaer, der kommer ind på kontoret det meste af tiden, mens andre delvist arbejder hjemmefra, fordi det gør det lettere for dem at få familie, fritid og arbejde til at gå op i en højere enhed.

 

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling, ikke kun i forhold til de opgaver, du får mulighed for at arbejde med, men også i forhold til den efteruddannelse, du måtte ønske.

Lige nu har vi eksempelvis kolleger i afdelingen der følger kurser hos DKBI, nogen der dygtiggør sig inden for programmering og andre som er er ved at gennemføre en uddannelse i projektledelse fra vores eget Rambøll Academy.

 

Rekrutteringsprocessen

EXACTsearch varetager rekrutteringsprocessen. Har du nogle indledende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Headhunter Gazmend Salihi på +45 2629 3524 hverdage mellem kl. 8.00 20.00 eller på gs@exactsearch.dk.

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

Hos EXACTsearch hjælper vi vores kandidater med at tage det næste skridt i deres karriere. Vi tilbyder coaching og sparring på højt fagligt plan, samt interviewtider ml.8-20.

Læs mere om EXACTsearch på www.exactsearch.dk eller kontakt os på +45 2629 3524.

 

Rekrutteringsansvarlig

Gazmend Salihi

E-mail: gs@exactsearch.dk

telefonr.: +45 26293524

Ansøgningsfrist:

Løbende

EXACTsearch

+45 2629 3524

www.exactsearch.dk

info@exactsearch.dk

Amaliegade 6 2.tv, 1256 København K.

CVR: 37227137

Følg os

EXACTsearch - All rights reserved 2016 - Skøjtevej 27 E, 2770 Kastrup - CVR 37 2271 37

Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This