fbpx
+45 2629 3524 info@exactsearch.dk

Sådan rekrutterer i selv

De åbenlyse fordele ved at rekruttere nye medarbejder selv

Står jeres virksomhed også i en situation, hvor i skal rekruttere nye medarbejdere? Hvis ja, så er der især tre aspekter i bør være ekstra opmærksomme på. I dette indlæg vil du blive præsenteret for tre vigtige fokuspunkter, som du – som rekrutteringsansvarlig, kan bruge og få succes med allerede i dag.

VORES EGEN ERFARING

Hos EXACTsearch lever vi af, og ånder for at rekruttere, og vi vil hjertens gerne hjælpe din virksomhed med at få succes med rekrutteringsprocessen. Vi er et nichebureau, som er specialiseret i rekruttering inden for byggebranchen og den maskintekniske industri.

Selvom vi er et rekrutteringsbureau, så vil vi også gerne hjælpe jer, som har en mission om at stå for rekrutteringsprocessen selv.

TILLID ER NØGLEN TIL SUCCES

Såfremt din virksomhed bestrider både de tids og – kompetencerelaterede ressourcer til at stå for rekruttering af nye medarbejdere selv, så vil dette som hovedregel være at foretrække. Det kan ved første ørenlyd synes i strid med vores eget forretningsgrundlag, men der er en dybere mening med ”galskaben”.

I rekrutteringsøjemed er tillid mellem afsender og modtager altafgørende. Af netop denne grund kan det have stor værdi, at rekrutteringsbudskabet formuleres og videreformidles af netop din virksomhed. Budskabet forstærkes hvis afsendervirksomhedens identitet er tillidsvækkende. Det er nemlig i tiltrækningsfasen, at tilliden til afsender, er en yderst essentiel faktor. Jo bedre man er til at tiltrække, jo bedre udvælgelsesfase vil man opleve.

TRE VIGTIGE FOKUSPUNKTER

Det er i forlængelse heraf, vigtigt at pointere, at opbygningen af tillid og selve rekrutteringsfasen kræver benhårdt arbejde og en gennemtænkt strategi. Såfremt de grundlæggende elementer ikke er på plads, risikerer jeres virksomhed at brænde dyrebare broer til personer, som potentielt set kunne blive fremtidige medarbejdere. En ting er nemlig sikkert – kandidater der har haft en dårlig oplevelse i rekrutteringsprocessen, vender ikke tilbage.

1. En målrettet online tilstedeværelse

For at tiltrække kandidater er det bydende nødvendigt, at være tilstede der, hvor kandidaterne befinder sig. I skal være tilstede i det sociale medielandskab og dette kræver en klar strategi.

2. Det vil kandidaterne vide før de ansøger

Kandidaterne vil vide noget om projekttyperne, virksomhedskulturen og den bagvedliggende årsag til at stillingen skal besættes. I skal invitere kandidaten ind bag kulisserne.

3. En skræddersyet rekrutteringsproces

For at i kan differentiere jer fra konkurrenterne, skal i skræddersy rekrutteringsprocessen. I bør eksempelvis tilbyde kandidaterne, at de bør ringe inden de sender deres ansøgning, og at de kan ringe udenfor jeres normale åbningstider.

 Vil du vide mere?

 Følg med på vores LinkedIn profil og blog hvor vi løbende vil give jer gode råd omkring rekruttering.

Skræddersyet rekrutteringsproces

Skræddersyet rekrutteringsproces Kom foran konkurrenterne med en skræddersyet rekrutteringsproces Når man rekrutterer ingeniører til byggebranchen, er det efterhånden et bredt anerkendt faktum, at der er rift om kandidaterne. Af netop denne grund skal jeres...

read more

Hvad tænker kandidaterne?

Hvad tænker kandidaterne  Det vil kandidaterne gerne vide før de ansøger     Hos EXACTsearch taler vi med mange kandidater på daglig basis, og der er i særdeleshed tre ting, som vi oplever, er vigtige for dem, når de skal søge en ny stilling.   Inden de ansøger,...

read more

Online tilstedeværelse

Online Tilstedeværelse SUCCESFULD REKRUTTERING KRÆVER ONLINE TILSTEDEVÆRELSE For at optimere din virksomheds chancer for at få succes med rekruttering af nye medarbejdere, er det vigtigt med en målrettet online tilstedeværelse. Din virksomhed skal møde kandidaterne i...

read more

EXACTsearch

+45 2629 3524

www.exactsearch.dk

info@exactsearch.dk

Amaliegade 6 2.tv, 1256 København K.

CVR: 37227137

Følg os

EXACTsearch - All rights reserved 2016 - Skøjtevej 27 E, 2770 Kastrup - CVR 37 2271 37

Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This