fbpx
+45 2629 3524 info@exactsearch.dk

Skræddersyet rekrutteringsproces

Kom foran konkurrenterne med en skræddersyet rekrutteringsproces

Når man rekrutterer ingeniører til byggebranchen, er det efterhånden et bredt anerkendt faktum, at der er rift om kandidaterne. Af netop denne grund skal jeres rekrutteringsproces tilpasses kandidaternes behov, deres hverdag og deres tempo. I skal altså kunne tage en samtale uden for jeres åbningstider, og i skal væbne jer med tålmodighed.

 Gode råd til den rekrutteringsansvarlige

Disse punkter  er absolut de vigtigste at efterleve for små- og mellemstore virksomheder, da de giver din virksomhed mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne.

I øger herigennem jeres mulighed for at indlede dialog med kandidaterne, hvilket fører jer et skridt tættere på en ansættelse.

  • Opfordre ansøgerne til at ringe inden de sender ansøgningen.
  • Gør det muligt for ansøgerne at ringe efter normal lukketid.
  • Jeres kontaktoplysninger tydelige i stillingopslaget.

Hos EXACTsearch opfordrer vi f.eks. altid kandidaterne til at ringe til virksomhederne, inden de sender deres ansøgning. Denne tilgang giver kandidaterne mulighed for at høre mere om dét, som er vigtigt for netop dem, og det giver dem ligeledes mulighed for at skabe en nærmere relation til den rekrutteringsansvarlige og den pågældende virksomhed.

Vis hvem I er med Employer Branding

Employer Branding handler groft sagt om at markedsføre jeres arbejdsplads over for potentielle medarbejdere. Dette er en disciplin, der kun er blevet mere essentiel i en tid, hvor der er større og større rift om den kvalificerede arbejdskraft. Employer Branding skal tænkes ind i alle jeres egne kommunikationsplatforme. Herunder får du lidt stof til eftertanke.

 Jeres hjemmesiden

Overvej at dedikere et særskilt afsnit på jeres hjemmeside til ”karriere”-indhold og få eventuelt jeres medarbejdere til at blogge om dagligdagen på arbejdspladsen. Hvis i har en kommunikationsafdeling kan afdelingens medarbejdere også stå for produktion af relevant indhold.  

De sociale medier

Vis hvem medarbejderne er i jeres virksomhed? Hvordan er dagligdagen på arbejdspladsen? Vis jeres arbejdsplads og medarbejdere frem – gerne så tro mod virkeligheden som overhovedet muligt.

Nyhedsbrev

I kan overveje at dedikere spalteplads i jeres nyhedsbrev til en at skrive om aktiviteter på arbejdspladsen og fortælle om bestemte medarbejdere. Det hele er med til at skabe ”den gode historie”, som kan tiltrække nye kandidater.  

Brug video

Den moderne digitalt funderede dansker elsker video. Video bør derfor inkorporeres i jeres Employer Branding strategi. Med video kan i nemmere differentiere jer fra konkurrenterne, da i igennem levende billeder, lyd og tekst kan skabe et virkelighedsnært indblik i kulturen på netop jeres arbejdsplads.

 Vil du vide mere?

 Følg med på vores LinkedIn profil og blog hvor vi løbende vil give jer gode råd omkring rekruttering.

Hvad tænker kandidaterne?

Hvad tænker kandidaterne  Det vil kandidaterne gerne vide før de ansøger     Hos EXACTsearch taler vi med mange kandidater på daglig basis, og der er i særdeleshed tre ting, som vi oplever, er vigtige for dem, når de skal søge en ny stilling.   Inden de ansøger,...

read more

Online tilstedeværelse

Online Tilstedeværelse SUCCESFULD REKRUTTERING KRÆVER ONLINE TILSTEDEVÆRELSE For at optimere din virksomheds chancer for at få succes med rekruttering af nye medarbejdere, er det vigtigt med en målrettet online tilstedeværelse. Din virksomhed skal møde kandidaterne i...

read more

Sådan rekrutterer i selv

Sådan rekrutterer i selv De åbenlyse fordele ved at rekruttere nye medarbejder selv Står jeres virksomhed også i en situation, hvor i skal rekruttere nye medarbejdere? Hvis ja, så er der især tre aspekter i bør være ekstra opmærksomme på. I dette indlæg vil du blive...

read more

EXACTsearch

+45 2629 3524

www.exactsearch.dk

info@exactsearch.dk

Amaliegade 6 2.tv, 1256 København K.

CVR: 37227137

Følg os

EXACTsearch - All rights reserved 2016 - Skøjtevej 27 E, 2770 Kastrup - CVR 37 2271 37

Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Warning: Undefined array key "class" in /customers/a/1/4/exactsearch.dk/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3904
Share This